Hotel Kral

•    In natuursteen opgetrokken
•    Terras met prachtig uitzicht over de stad Urgup
•    Typische Turkse gastvrijheid

 

Informatie

Hotel Kral is een zeer speciaal architectonisch ontworpen hotel dat is gebouwd door lokale natuursteen met bogen. Het typische Turkse gastvrijheid nodigt u uit om naar Cappadocië te ontdekken.

 Hotel Kral is gelegen in Urgup / Nevsehir.

 

Je zult gefascineerd zijn door de meest heerlijke smaken van de Turkse maaltijd. In het hart van cappadocia kral otel verwacht je een onvergetelijke service te geven.

 

De kamers van Hotel Kral bieden uitzicht op de tuin en zijn voorzien van vloerbedekking en satelliet-tv. De badkamer heeft een douche, slippers en een haardroger.

In het restaurant van het hotel zijn er vele opties voor ontbijt, lunch en diner als open buffet. De authentieke bar is beschikbaar voor de gasten met alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Gasten kunnen genieten van een terras met een panoramisch uitzicht op Ürgüp. Fiets- en autoverhuur zijn ook beschikbaar. Er is een computer met internettoegang in de lobby.

Het openluchtmuseum van Göreme ligt op 8 km van Hotel Kral. De luchthaven Nevsehir Kappadocie kan in 50 minuten met de auto worden bereikt.

 

Belangrijk om te weten:
In het voor-/naseizoen en tijdens de winterperiode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting. 

 

Beoordelingen: Hotel Kral

Klantbeoordelingen

Beoordelingen
Info