Yaren Cave House

  • Bizarre landschap Cappadocië
  • Verblijf op basis van Halfpension
  • Unieke uitdaging om Cappadocië te ontdekken
 

informatie

Yaren Cave House ligt in Uchisar Mevkii van het beroemde Cappadocië, waar bezoekers getuige zijn van hun natuurlijke en historische schoonheden; geeft zijn gasten een aangename vakantie. Het resort biedt een bed & breakfast-concept en tijdens uw verblijf kunt u genieten van activiteiten zoals fietstochten, ballonvaarten of wandelingen in de natuur.

 

U kunt ontspannen door gebruik te maken van de massages op het terrein en u verfrist voelen. U kunt autohuurservices gebruiken op basis van uw behoefte. Het hotel ligt op 30 km van de luchthaven Nevsehir, op 3 km van Goreme, op 12 km van Nevsehir en op 9 km van Ürgüp.

 

Merkezi noktalar

Uçhisar bölgesinde

Cross Golf (2 dakika yürüme mesafesinde)

Uçhisar Kalesi (2 dakika yürüme mesafesinde)

Güvercinlik Vadisi (14 dakika yürüme mesafesinde)

Ortahisar Kalesi (yaklaşık olarak 3,7 km)

Roma Kalesi (yaklaşık olarak 4 km)

Aşk Vadisi (yaklaşık olarak 4,4 km)

Tokalı Kilise (yaklaşık olarak 6,3 km)

 

Let op:
In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatie verschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

 

Foto&Video:Yaren Cave House

 

Beoordelingen: Yaren Cave House

Klantbeoordelingen

Beoordelingen
Info