Hotel Perili Bay Resort 4

Hotel Perili Bay Resort

Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl , Hotel Perili Bay Resort - larareizen.nl , Home ,  ,  ,  , Hotel Perili Bay Resort Informatie Vervoer: reservation type gelecek Vertrekperiode vanaf: ucus tarihleri gelecek Reisduur: duration bilgileri gelecek Verzorging: hotel concepti gelecek Vertrek vanaf: kalkıs havalimanlari gelecek Naar: varis havalimanlarigelecek.. Hotel Perili Bay Resort, Hotel Perili Bay Resort Accommodatie, Hotel Perili Bay Resort VluchtInfo, Hotel Perili Bay Resort Beoordelingen, Hotel Perili Bay Resort Excursies, Hotel Perili Bay Resort Plaatsinfo, Hotel Perili Bay Resort Fotos, Hotel Perili Bay Resort Vragen en Tips, Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl
 • Kindvriendelijk.
 • Een eigen prive zandstrand.
 • Voor kinderen een mini-club.
 • Gelegen in een prachtige omgeving.
Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl , Hotel Perili Bay Resort - larareizen.nl , Home ,  ,  ,  , Hotel Perili Bay Resort Informatie Vervoer: reservation type gelecek Vertrekperiode vanaf: ucus tarihleri gelecek Reisduur: duration bilgileri gelecek Verzorging: hotel concepti gelecek Vertrek vanaf: kalkıs havalimanlari gelecek Naar: varis havalimanlarigelecek.. Hotel Perili Bay Resort, Hotel Perili Bay Resort Accommodatie, Hotel Perili Bay Resort VluchtInfo, Hotel Perili Bay Resort Beoordelingen, Hotel Perili Bay Resort Excursies, Hotel Perili Bay Resort Plaatsinfo, Hotel Perili Bay Resort Fotos, Hotel Perili Bay Resort Vragen en Tips, Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl Data en Prijzen
Vervoer :
Vertrekperiode vanaf :
Reisduur :
Verzorging :
Vertrek vanaf :
Selecteer aub de luchthaven
Naar :
Selecteer aub de luchthaven
Alle passagiers kunnen in één kamer verblijven

Informatie

Het all inclusive Perili Bay Resort heeft veel elementen van Ottomaanse en Renaissance stijl en ligt in de regio Datca, nog nauwelijks ontdekt door toeristen. Het unieke vakantiecomplex is onder meer in het bezit van een hoteleigen strand, een buitenbad omgeven door ligbedden en parasols, mini club, Turks bad en sauna. De plaats Datca is gelegen op ongeveer 20 km, de luchthaven Dalaman op circa 152 km afstand. 

 

Ligging: Perili Bay Resort in Datca
Het heerlijke resort is gelegen in een prachtige omgeving op 250 meter van het privézandstrand. Het centrum van het stadje Datça vindt u 20 km verderop en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten Perili Bay Resort in regio Datca:
Het hotel telt 162 kamers gedecoreerd in Ottomaanse stijl. Verder aanwezig: receptie, lobby met zitjes en gratis wifi, buffetrestaurant, à la carte restaurant (reservering ter plaatse vereist), groene tuin, buitenbad met apart kindergedeelte, ligbedden en parasols gratis bij het zwembad, hoteleigen strand op circa 250 meter, beach bar, beperkte animatie. Tegen betaling: huurkluisjes, wasservice, dokterspost, roomservice.
 
Sport, Ontspanning en Amusement:
Fitness, tennis, tafeltennis, Turks bad, sauna. Beperkte animatie. Tegen betaling: tennisverlichting, diverse schoonheidsbehandelingen.
 
Kinderen:
Kinderbad, mini club (4-13 jaar), babysit op aanvraag en tegen betaling.
 
Standaardkamer:
De stijlvolle standaardkamer beschikt over airconditioning, telefoon, satelliet televisie en koelkastje. Badkamer met douche, toilet en haardroger. Balkon.
  
Familiekamer:
De familiekamer is in duplex stijl, heeft een extra slaapruimte en beschikt verder over  dezelfde faciliteiten als de standaardkamer DBL.
 
Verzorging Perili Bay Resort:
U verblijft op basis van de All Inclusive formule van het hotel, dat wil zeggen op door het hotelmanagement vastgestelde tijden en plaatsen: ontbijt, langslapers ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, diverse snacks bij de beach bar, op bepaalde tijd ijsjes, afternoon tea met koekjes, middernachtsoep, lokale alcoholische dranken en lokale non alcoholische dranken 24 uur per dag bij de geopende outlets. Mogelijkheid om 1 maal per verblijf gratis te dineren in à la carte restaurant (reservering ter plaatse vereist. Tegen betaling: importdranken, flessen drank, verse vruchtensappen, alle niet genoemde items.

Aanvlieghaven:
Bodrum & Dalaman.

Let op: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Klantbeordelingen

Beoordelingen

Marmaris informatie

Strandvakantie Marmaris

Marmaris is een toeristenstad aan de Egeïsche kust van Turkije. Het heerlijke klimaat, de prachtige resorts, de mooie appartementen, het bruisende nachtleven en het gezellige stadsleven maken Marmaris tot een van de meest geliefde bestemmingen van Turkije. Met name Nederlandse en Engelse toeristen zijn gek op de stad. In het hoogseizoen lopen er rond de vierhonderdduizend toeristen rond in de stad, dat is tien keer zoveel als het aantal inwoners.

 

Ligging Marmaris

Marmaris ligt aan de Egeïsche kust aan de zuidkant van Turkije. Aan de andere kant grenst de stad aan het gebergte van de provincie Mugla. Sinds 2012 land je op de luchthaven van Dalaman. Voorheen landde je standaard op de luchthaven van Bodrum. In de buurt van Marmaris ligt tevens het idyllische stadje Içmeler, met een gezellig stadshart en een mooie ligging aan zee.

 

Geschiedenis Marmaris

De historie van de stad gaat terug tot ver voor het begin van de jaartelling. Naar schatting stamt het stadskasteel uit het jaar 3000 voor Christus. Als onderdeel van het oude Griekse rijk stond de stad bekend als Physkos en maakte deel uit van Caria. Caria werd ingenomen door Alexander de Grote. Het kasteel veroveren was geen zware klus voor Alexander, die gemakkelijk de kleine stad en de voor hem nuttige haven innam. Hij herstelde het kasteel op de heuvel en stationeerde enkele honderden soldaten om zijn nieuwe territorium te beschermen. Vanaf de middeleeuwen maakte Marmaris deel uit van het Ottomaanse Rijk. Suleiman de Grote maakte Physkos een belangrijk onderdeel van de kustbescherming van zijn rijk. De sultan veranderde de naam van de stad in Mimaras en vernieuwde het kasteel in 1520, als voorbereiding op een aanval op Rhodos en haar christelijke kruisvaarders. De stad werd vervolgens gebruikt als een belangrijke basis voor de Ottomaanse marine in dit gebied. Suleiman de Grote vestigde een karavanserai (een herberg gecentreerd rond een binnenplaats, waar handelaren konden uitrusten) langs de weg tussen het kasteel en de haven in 1545. De karavanserai is nu een toeristische plek in Marmaris. Het graf van Sariana aan de noord-oostelijke rand van de stad was een eerbetoon aan de vrouw die de Ottomaanse troepen hielp tijdens de campagne tegen Rhodos. Het aquaduct, de Tashan en de Ibrahimaga moskee zijn andere architectonische monumenten die de kracht van het bewind van de sultan duidelijk weergeven. Marmaris kwam opnieuw in de geschiedenisboeken in 1798, toen Lord Nelson en zijn vloot onderdak vonden in de haven van de stad. Nelson was op weg naar Egypte om Napoleons vloot te bestrijden, een strijd die Nelson won. In de moderne tijd heeft Marmaris zich ontpopt als een van Turkije's meest populaire overwinteringsplekken voor toeristen. De jachthavens zijn vooral populair bij zeilers, die de stad vullen tijdens de gezellige wintermaanden.

 

Marmaris bezienswaardigheden

Ket kasteel van Marmaris staat er zoals is beschreven al duizenden jaren. Het is een symbool van de stad aan de kust. Het kasteel ondergaat voortdurend restauratie, maar de onderdelen die voor het publiek geopend zijn, zijn goed onderhouden en het uitzicht op de haven is gewoon fantastisch. Het is ook de thuisbasis van een groot museum (het Archeologisch Museum) en een populair café.

Marmaris is een gezellige stad. Het centrum beschikt over een gigantische indoorbazaar, een soort overdekte doolhof van winkelstraatjes. De winkeliers hier houden er agressieve verkooptechnieken op na. Dit wordt door Nederlanders regelmatig als storend ervaren. Als je de drukte wilt ontvluchten, dan kun je even ontspannen op het plein rondom het standbeeld van Atatürk, dat ligt op enkele tientallen meters afstand van de bazaar.

 

Een wandeling door de prachtige haven van Marmaris is een echte ‘must’. Picknick hier bij de waterfontein, koop een portie mosselen van een van de vele verkopers of geniet van de waterpijp op een van de gezellige terrasjes. Het havengebied ademt in alles familiaire knusheid.

Fotos
Vragen en Tips
Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl , Hotel Perili Bay Resort - larareizen.nl , Home ,  ,  ,  , Hotel Perili Bay Resort Informatie Vervoer: reservation type gelecek Vertrekperiode vanaf: ucus tarihleri gelecek Reisduur: duration bilgileri gelecek Verzorging: hotel concepti gelecek Vertrek vanaf: kalkıs havalimanlari gelecek Naar: varis havalimanlarigelecek.. Hotel Perili Bay Resort, Hotel Perili Bay Resort Accommodatie, Hotel Perili Bay Resort VluchtInfo, Hotel Perili Bay Resort Beoordelingen, Hotel Perili Bay Resort Excursies, Hotel Perili Bay Resort Plaatsinfo, Hotel Perili Bay Resort Fotos, Hotel Perili Bay Resort Vragen en Tips, Hotel Perili Bay Resort larareizen.nl Data en Prijzen
€99

larareizen Info

Een goedkope zonvakantie boekt u eenvoudig en snel op larareizen. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige zonvakanties online! Reservering prijzen.

Contactinformatie

 • Bel naar:+31 (0) 20 717 34 46
 • Email: info@larareizen.nl
 • Adresgegevens:Lara Reizen V.O.F.Lauernessestraat 20 hs 1061EZ Amsterdam-Nederland
  BTW nummer: 8169.48.963.B.01
  KVK nummer: 34255373